Pilot 2.0 is (stormachtig) begonnen!

De tweede pilot van iamYu is gestart bij Pluryn. Een aantal enthousiaste behandelaren gaan zo zelfstandig mogelijk met de iamYu-app, iamYu-omgeving en de gespreksgids aan de slag. De focus tijdens deze pilot ligt op de implementatie van iamYu.
May 27, 2022
Een deel van onze projectgroep is op bezoek geweest bij de groep van Pluryn die aan deze pilot deelneemt. Met een uitdagende heenreis (storm in de categorie zwart/paars) is onze adviseur/ambassadeur Harrie Hendriksen samen met projectcoördinator Diana van Dijk en onze jongerenambassadeur Gelina langsgegaan om iamYu uit te leggen en mee te denken over passende metingen.
De behandelaren die met iamYu aan de slag gaan gaven aan echte ‘doeners’ te zijn en samen met hun cliënten te leren door te proberen. Dit sluit helemaal aan bij het doel van deze pilot: ‘wat is er nodig voor een goede implementatie waarbij professionals en cliënten zo zelfstandig mogelijk met iamYu kunnen werken?’ Hier hopen we samen met deze behandelaren en cliënten een antwoord op te kunnen geven.
iamYu gaat nu ook voor het eerst getest worden bij kinderen onder de 16 jaar en hun ouders. We zijn super benieuwd wat zij van iamYu vinden en zien uit naar hun feedback!
Meest recent