Hoe werkt iamYu?​

De ‘iam’ van iamYu staat voor Ideographic Adaptive Monitoring; oftewel individueel en flexibel meten. iamYu is anders dan andere systemen die gebruikt worden om de zorg te monitoren doordat het verzamelen, inspecteren en interpreteren van de informatie gebeurt door een gezamenlijke inspanning tussen cliënt en professional.

De iamYu editor

De iamYu editor is de plek waar cliënt en professional samen de metingen ontwerpen en plannen. De cliënt en professional bedenken samen de vragen van de meting(en) en bepalen hoe lang, wanneer en hoe vaak er gemeten gaat worden. 

De iamYu app

In de iamYu app kan de cliënt de persoonlijke vragen altijd en overal makkelijk invullen en herinneringen voor het invullen ontvangen en beheren. De ingevulde antwoorden ziet de cliënt met interactieve grafieken terug in de app.

Het iamYu dashboard

In het iamYu dashboard ziet de professional de ingevulde antwoorden van de cliënt direct terug in grafieken. Door de grafieken samen te bekijken en te bespreken zijn cliënt en professional detectives die samen onderzoeken wat er speelt bij de cliënt.

Door te werken met iamYu doorlopen cliënten en professionals onderstaande cyclus: